Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

Arvoisa asiakas!

Haluamme lämpimästi toivottaa sinut tervetulleeksi Studio Glamouriin. Palvelemme teitä kauniissa ja tilavassa Pikku Huopalahden hoitolassamme sekä Myllypuron ostarin hoitolassamme.

Henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka rakastavat työtään ja joille tärkeintä on asiakastyytyväisyys. Pitääksemme tasoamme yllä osallistumme jatkuvasti erilaisiin koulutuksiin ja kauneusalan kilpailuihin, kuten Suomen kauneusmessujen  kynsi- ja ripsikilpailuihin. Viron kauneusmessuilla pääkouluttajamme Helen on myös tuomaroinut, sekä tuonut osallistujana voiton kotiin useasti. 

—————————————————————————————————————————————————————-
—————————————————————————————————————————————————————-

Hoitolassamme arvostetaan laadukkaita tuotteita sekä hyvää asiakaspalvelua.

Olemme saaneet  tyytyväisen ja vakituisen asiakaskunnan, mutta haluamme edelleen parantaa ja kehittää niin itseämme kuin palveluitammekin. Helpottaaksemme teidän arkeanne, olemme myös pyrkineet tarjoamaan mahdollisimman monipuolisia kauneuspalveluita saman katon alta.

Palveluihimme kuuluu mm. ripsienpidennykset (klassiset ja volyymit), geelikynnet ja -lakkaukset, hampaidenvalkaisu, kosmetologin palvelut, hieronnat, kampaamopalvelut, käsi- ja jalkahoidot sekä sokeroinnit.  Uutuutena myös LPG-hoidot kasvoille ja vartalolle sekä OLAPLEX-käsittelyt hiuksille.

Hoitolamme tarjoaa myös seuraavia koulutuksia: ripsienpidennys (klassinen/volyymi), hiustenpidennykset, geelikynnet ja kestopigmentointi.

Vaihtuvat kausitarjouksemme löydät online-ajanvarauksestamme. Varaa aikasi ja tule nauttimaan, rentoutumaan ja voimaan hyvin Studio Glamouriin!

Voit myös ilahduttaa häntä jolla on jo kaikkea. Studio Glamourin lahjakortti on täydellinen lahja ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ihana hemmotteluhetki on jokaiselle aina tervetullut.

Ystävällisin terveisin, Studio Glamourin henkilökunta.

Studio Glamourissa saat syntymäpäiväviikollasi kaikkien palvelujen normaalihinnoista -20% alennusta (tarjous on voimassa henkilöllisyystodistusta vastaan). Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Peruuttamattomista ajanvarauksista (alle 24h) ja yli 15min myöhästymisistä (mikäli emme enää ehdi tarjoamaan palvelua) veloitamme 50% palvelun hinnasta. Olethan ystävällinen ja peruutat aikasi ajoissa, jos saapumisesi estyy, kiitos!