12052662_1010086999050945_1434465585093315986_oHelen, Kouluttaja/Ripsi- ja kynsiteknikko

Studio Glamourin perustaja ja pääkouluttaja sekä kynsi- ja ripsiteknikko v. 2008 lähtien.  Helenilla on hallussa myös kestopigmentoinnit sekä sinettihiustenpidennykset.  Tunnettu ripsiteknikko niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin.
Kilpaillut ripsipidennyskisoissa menestyksekkäästi ja viime vuosina myös tuomaroinut alan kilpailuja Virossa.

Helen tahtoo kiittää asiakkaitamme kuluneista vuosista, ja toivottaa teille glamoureja hetkiä palveluidemme parissa jatkossakin.

“Työni on harrastukseni ja olen onnekas, että voin jakaa sen kanssanne. Tervetuloa!” ❤️

Laura, Ripsiteknikko

Vuodesta 2012 ripsiä tehnyt, ammattitaitoinen, iloinen ja taitava ripsiteknikkomme jolla hallussa niin volyymripset kuin klassisetkin ripsienpidennykset.

Palvelee suomeksi ja englanniksi.

Agne, Esteettinen sairaanhoitaja

Sertifioitu täyteainehoitaja Agne toivottaa asiakkaillemme ihanaa laatuaikaa hoitolassamme.

Palvelee asiakaita suomeksi, viroksi ja englnniksi.

Kaili, Kynsiteknikko- jalkahoitaja

Kaili pitää työssään tärkeänä asiakkaan mielihyvää, hygieenisyyttä ja oman työn tuottamaa iloa.

Kauneusala kehittyy valonnopeudella, sen takia Kaili pitää tärkeänä myös täydennysoppia voidakseen tarjota vain parasta asiakkailleen.

Palvelee asiakkaitaan suomeksi, viroksi, sekä englanniksi.

Angela, Ripsiteknikko

Vuodesta 2016 alalla työskennellyt kauneusteknikko, jonka osaamiseen kuuluu ripsipidennysten lisäksi myös kulmien ja ripsien kestovärjäykset.

Hän pitää tärkeänä palvella jokaista asiakasta parhaansa mukaan.“Tykkään olla ihmisten parissa töissä ja työni on harrastukseni. Olen onnekas, että voin jakaa sen kanssanne. Tervetuloa!”

Palvelee asiakkaita viroksi,suomeksi ja englanniksi.

Saga, Ripsiteknikko

Ammattitaitoinen ja taitava ripsiteknikkomme jolla hallussa niin volyymripset,hypriidit kuin klassisetkin ripsienpidennykset.

Asiakkaillemme Anastassia toivottaa ihanaa laatuaikaa hoitolassamme.

Palvelee asiakaita suomeksi ja englnniksi.

Vanessa, sertifioitu kulmakarva- ja ripsiteknikko

Vanessa osaamiseen kuuluu ripsipidennysten lisäksi myös kulmien ja ripsien kestovärjäykset sekä Lash- ja Brow lift. Vanessa tavoite on tarjota jokaiselle asiakkaalle rentouttava ja mielekäs hoitokokemus, laadusta ikinä tinkimättä.

Palvelee asiakkaita viroksi,suomeksi ja englanniksi.

Loan, Ripsiteknikko

Ammattitaitoinen ja taitava ripsiteknikkomme jolla hallussa niin volyymripset kuin klassisetkin ripsienpidennykset. Palvelee suomeksi ja englanniksi.

Sara – Tatuoija/microblading artisti

Sara on kesäkuussa vuoden tatuointeja tehnyt tatuointiharjoittelija, ja tekee myös microbladingeja sekä nyt viimeisimpänä koulutuksena myös klassisia ripsiä. Tärkeintä Saralle on tehdä työtä joka lähtee suoraan sydämestä, sekä tarjota jokaiselle asiakkaalle ainutlaatuinen palvelukokemus”.

VARAA AIKA