VOLYYMI- JA KLASSISTEN RIPSIEN KOULUTTAJAMME:

Helen Jõgi

Helen on tunnettu ripsiteknikko niin Suomessa kuin Virossakin, hän on toiminut ripsiteknikkona jo yli 10 vuotta. Hän on osallistunut Suomessa mm. Kauneusmessuilla pidettäviin ripsiteknikoiden mestaruuskisoihin.

Virossa Helen on myös kilpaillut ja voittanut. Kouluttajana toimimisen lisäksi on hän toiminut Viron kauneusmessuilla tuomarina. Helenin ammattitaito näkyy myös hänen kouluttamiensa ripsiteknikkojen tasossa, jotka ovat hekin kilpailleet ja menestyksekkäästi. Viimeisin ensimmäinen sija ripsiteknikkojen kisassa tuli Studio Glamourille vuonna 2015.

Helen vetää Studio Glamourissa myös sinettipidennyksien sekä geelikynsien koulutuksia ja toivottaa sinut tervetulleeksi jakamaan tietotaitoaan kauneusalalla.

GEELIKYNSI- JA KESTOPIGMENTOINTIKOULUTTAJAMME:

Merilin Markov-Valm

Merilin on kansainvälisesti tunnettu geelikynsien- ja kestopigmentoinnintekijä, ja aloittanut kynsien teon 20  vuotta sitten. Hän on osallistunut useisiin kilpailuihin ja menestynyt erinomaisesti saavuttaessaan mm. 2. sijan Suomen MM 2014-kisoissa. Hän on myös järjestänyt Virossa geelikynsien mestaruuskisat ja toiminut kouluttamisen lisäksi kisatuomarina.