GEELIKYNNET

Rakennekynnet sopivat kaikille, jotka haluavat kynsistä vahvemmat, pidemmät, huolitellut, näyttävämmät tai muuten vaan omien kynsien alituiseen hoitoon kyllästyneille. Huolellisesti tehdyt geelikynnet ovat kestävät ja voivat pysyä kauniina hyvinkin pitkään. Geelikynsissä huoltoväli on yleensä n. 3-5 vkoa. Huoltoväli riippuu omien kynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat. Kynsien koristelussa vain mielikuivitys on rajana. Kynnet voidaan tehdä värikkäiksi ja tyylikkäiksi kuten myös luonnollisen näköiseksi ja tuntuiseksi, eikä niiden tarvitse välttämättä olla pitkät.

OMIEN KYNSIEN GEELAUS

Luonnonkynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Kynnet voidaan jättää täysin luonnollisen kirkkaiksi, tai niihin voidaan tehdä aivan samalla tavalla kuin rakennekynsiinkin esim. ranskalainen manikyyri tai muita koristeluja.

GEELILAKKAUS

Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava. Se pysyy 2-4 viikkoa ja vahvistaa omaa kynttä vahingoittamatta sitä. Geelilakkauksen voi ottaa yksivärisenä tai ranskalaisena manikyyrinä. Geelilakkaukseen voi myös lisätä kynsikoristeita ja timantteja. Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, liuskottumattomina, ja antaa niille kauniin kiillon. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tavoin, mutta kovetetaan uv-valolla, jolloin ei tarvitse tavallisen lakan tapaan odottaa pitkää kuivumisaikaa. Geelilakalla ei voida muuttaa kynnen muotoa tai pidentää kynttä. Kynsien geelilakkaukseen varataan aikaa 30-60 min. Värin vaihdon yhteydessä tai huollossa geelilakka poistetaan viilaamalla tai liottamalla. Geelilakkauksen värivalikoima on erittäin laaja sopii sekä käsiin että varpaankynsiin.