HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennykset ovat täydellinen vaihtoehto sinulle, joka olet kyllästynyt odottamaan hiusten kasvua. Hiustenpidennyksillä saat lisäpituutta ja tuuheutta vaivattomasti omiin hiuksiisi välittömästi. Pidennyksissä käytetään aitoa ihmishiusta jolloin ne näyttävät erittäin luonnollisilta ja kestävät samoja käsittelyjä kuin omatkin hiuksesi.

Studio Glamourissa teemme hiustenpidennyksiä sinetti-, teippi- sekä ompelutekniikoin. Myös kustomoitujen Clip On-pidennysten teettäminen on mahdollista. Voit varata ajan ilmaiseen pidennyskonsultaation jossa pidennys suunnitellaan asiakkaan kassa yhdessä. Konsultaatiossa asiakas valitsee halutun tekniikan, värin ja pituuden yhdessä ammattilaisen kanssa.

Hiustenpidennysten hoito-ohjeet:

Älä pese hiuksia ensimmäisen 24h aikana. Hiukset on hyvä harjata ja selvittää aamuin illoin sekä ennen pesua. Hiukset on hyvä pestä 2-3 kertaa viikossa, jos peset liian usein hiuksia saattaa se rasittaa pidennyksiä. Mikäli hiuspohja rasvoittuu nopeasti voi pesua suorittaa useamminkin, silloin on myös hyvä käyttää tuotteita jotka ovat tarkoitettu esim. rasvoittuvan hiuksen hoitoon. Älä pese hiuksia pää alaspäin. Käytä hiusten pesuun ja muotoiluun vain tuotteita jotka ovat pidennyksille suositeltuja ja sopivia. Pese hiukset varovasi sormilla päänahkaa hieroen, vältä kovaa hankausta jotta hiukset eivät mene takkuun. Hiusten pituuksia ei tarvitse hieroa, pituuksien puristelu ja shampoon pois huuhtelu pesee pituuksia riittävästi. Huuhtele hiukset huolellisesti jotta pesu- ja hoitoainetta ei jäisi hiukseen ja päänähkaan. Hoito- ja muotoilutuotejäämät voivat vaikuttaa pidennysten pysyvyytteen sekä päänahan hyvinvointiin. Pesuveden tulisi olla noin 40 asteista. Harjaukseen suositellaan käyttämään luonnonharjas harjaa (aukikampausharja). Älä koskaan harjaa hiuksia märkänä, märkiin hiuksiin harjatessa kohdistuu liian kova rasitus, voi myös heikentää pidennyksen pysyvyyttä. Takut tulee selvittää hellävaraisesti, harjatessa on hyvä pitää kiinni pidennysten kiinnityskohdan puolelta, jotta kiinnityskohtaan ei kohdistuisi rasitusta. Kuivaa hiukset aina hiustenkuivaajalla, ei liian kuumalla puhalluksella, koska se saattaa heikentää liitoskohdan pysyvyyttä, lopuksi on hyvä puhaltaa hiuksia vielä viileällä ilmalla. Kosteus saattaa heikentää kiinnityskohdan pysyvyyttä. Älä koskaan mene nukkumaan märillä hiuksilla! Nukkumaan mennessä hiukset on hyvä letittää kevyeksi letiksi, tällä estetään takkuuntumista.