TÄYTEAINEHOIDOT- Ihon juonteiden häivyttämiseen, huulten täyteläistämiseen ja kasvojen muokkaukseen.

Studio Glamour tarjoaa asiakkaileen turvaliseen ja laadukkaan tavan vähentää kasvojen ryppyjä sekä saada täyteläisemmät ja näyttävät huulet. Studio Glamourissa käytettän VIVACY Stylage tuotesarja. Stylage on nykyaikainen Ransakassa kehitetty täyteaine, jota käytetään huulten muotoiluun ja kohottamiseen sekä kasvojen juonteiden täyttämiseen. Tuoteaineen ainutlaatuisuus perustuu erityiseen valmistusprosessiin, joka taas perustuu uusimpiin tämän alan titeen ja mikrobiologian tutkimuksiin. Stylage on täyteaine, joka sisältää”verkkoa” muodostavaa hyalyronihappoa. IPN teknologia on patentoitu, luonnollinen antioksiadantti Mannitol. Korkeat laatuvaatimukset takavaat sen turvallisen ja tehokkaan käytön.

Ennen täyteainenhoitoa: Vältä 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidoon jälkeen tulehduskipulääkkeitä. (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3/kalaölyvalmisteita, E-vitamiinia sekä luontaistuotteita, jotka voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa. Mikäli kehossasi on tulehdustila (flunssa, kuume) on varattua aikaa hyvä siirtää eteenpäin. Jos sinulla on ollut herpes, on esilääkitys aloitettava ennen toimenpidettä.

Vasta-aiheet: Alle 18 vuoden ikä raskaus tai imetys. Autoimmuunsairaudet, tartuntataudit tai epätasapainossa oleva perussairaus. Tulehdus tai ihosairaus huulissa. Roacutan-kuuri tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6kk. Veren hyytymiseen vaikuttava sairaus tai lääkitys (Marevan, Disperin).  Aktiivinen herpes, keloidi taipumus.

Hoidon jälkeen: punoitus, mustelma, kutina. Kauanko täyteainehoidon vaikutus kestää? Vaikutusaika on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttaa hoitoalue, aineevaihdunta, tupakointi, ihon kunto, pistostekniikka, elämäntavat, lääkitys. Ensimmäisellä hoitokerralla täyteaine poistuu yleensä nopeammin, kuin seuraavilla kerroilla. Täyteaineen vaikutus kestää 6-12 kuukautta käyttöalueesta ja käytettyn aineen koostumukseta riippuen.

Studio Glamourissa tekee täyteainehoitoja lalistettu sairaanhoitaja, sertifioitu täyteainehoitaja.

 

OLAPLEX-käsittelyt hiuksille

Olaplex on uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex-käsittely korjaa myös jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex siis ehkäisee vaurioitumista ja vahvistaa hiuksia.

Kuinka sitä käytetään?

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multiplier No.1 on värin tai vaalennusaineen sekaan lisättävä tuote. Värin tai vaalennusaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitona. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuotteella, jota voit ostaa hoitolastamme.

Yhteensopivuus erilaisten hiusten ja tuotteiden kanssa

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa ja korjaa sekä vahvistaa niitä. Se toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexiä voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.

Luotettava ja turvallinen ja täysin uudenlaista kemiaa!

Olaplex tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Huippukampaajat ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Olaplex on tuote, joka pitää itse kokea.


LPG-HOIDOT

LPG-hoito on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa, jota voidaan käyttää sekä pehmytkudosterapiassa, että esteettisissä vartalohoidoissa. LPG-hoito kiihdyttää kudoksen verenkiertoa, nestekiertoa, aineenvaihduntaa sekä muokkaa sidekudosta. LPG-terapia elvyttää myös rasvasolukon aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä. LPG-hoidot sopivat myös erinomaisesti urheilijoille ja kuntoilijoille niin ennalta ehkäisyyn, palautumiseen kuin jo syntyneiden vammojen hoitoon.  Esteettisiä LPG-vartalohoitoja on tarjolla maailmanlaajuisesti. Hoitoja tarjotaan joka päivä yli 200 000:lle ihmiselle, yli 122 maassa. Maailman johtavat lääkärit, sairaanhoitajat, fysioterapeutit, personal trainerit ja kosmetologit suosittelevat LPG-hoitoa.

LPG-hoitojen avulla voidaan tehokkaasti ja riskittömästi muokata vartaloa. LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. Rasvakudoksen hoidossa hoitosarjojen aikana kokonaan hajotetut rasvasolut eivät palaa, sillä keho ei muodosta uusia rasvasoluja 7 ikävuoden jälkeen, kuin vain harvoissa, nk. elefanttitaudiksi kutsutuissa tiloissa. Jäljelle jäävien rasvasolujen kyky kasvattaa kokoaan säilyy ennallaan, mutta hyvien elämäntapojen noudattaminen hoitosarjan jälkeen auttaa pitämään saavutetut tulokset.

LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Jokainen hoitokerta vaikuttaa solumuistiin parantaen rasvasolun aineenvaihduntaa. Toisin kuin moni muu rasvakudoksen hajottamiseen tähtäävä hoitomuoto, LPG-menetelmällä vapautunut rasva-aines vapauttaa energiaa pääosin kehon lihasten käytettäväksi. Vapautunut rasva-aines ei rasita maksaa tai kerry sisäelinten ympärille, mikä tekee LPG:stä luonnollisen, tehokkaan ja turvallisen hoitomuodon. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ihon pinta tasoittuu sekä nesteet ja turvotus vähenevät hoidon myötä.


LPG-Lipomassage, 40 min

Hoito kiihdyttää rasvasolujen aineenvaihduntaa ja aktivoi rasvakudoksen vähentymistä. Hoitaja valitsee sopivan tekniikan riippuen siitä, mistä kehon kohdasta kiinteytystä haluaa: käsivarsista, vatsasta tai pakaroista. LPG hoidot tasoittavat selluliittia, kiinteyttää, muotoilee ja hoikentaa vartaloa sekä vähentää rasvakudosta.

LPG hoito on myös askel kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Rentouttavaa käsittelyä seuraa välittömästi hyvä olo, mutta pidemmän hoitojakson jälkeen koko elimistöä aktivoivan LPG hoidon vaikutukset heijastuvat koko elämänlaatuun: uni syvenee, stressi vähenee ja yleisvointi paranee.  Tervetuloa kokeilemaan hoitomuotoa, joka on miellyttävä ja uskomattoman tehokas!

 

Käytetään kokovartalokäsittelynä tai osahoitona pienellekin ongelma-alueelle. Hoitosarjaksi suositellaan 6-15 kertaa / 1-2 x vko. Kun hoitotavoitteet on saavutettu, ylläpitohoitoa jatketaan oman tarpeen ja halun mukaan (yleensä 1-2 x kk).

HAMPAIDEN VALKAISU

Uusi peroksiditon menetelmämme on ensimmäinen laatuaan, 100% turvallinen ja kestää vähintään 6kk mikäli annettuja ohjeita noudatetaan. Hampaiden valkaisu tuotteillamme  ei aiheuta arkuutta, vihlontaa tai kipua herkissäkään hampaissa tai ikenissä. Uuden LED-lampun teknologian myötä kylmä LED-laservalo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella.

Ensin valitaan sävy hampaiden valkaisuun, sen jälkeen hampaisiin laitetaan valkaisugeeli, joka aktivoituu LED-lampun valossa. Valoa käytetään 3x15min, eli 15min välein geeli poistetaan ja laitetaan uusi. Se hävittää hampaisiin tulleet tummentumat, jotka ovat tulleet esim. kahvista, tupakasta, viinistä tai teestä. Hampaiden valkaisu ei vahingoita hampaita tai ikeniä.

Koko hoito kestää n. 1 tunnin, jonka aikana voidaan saavutta 4-8 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. Efekti kestää ainakin 6kk. Mikäli haluat pitää hampaat aina valkoisina, uusi käsittely voidaan suorittaa kerran kuussa 3 kk ajan.

Valkaisun jälkeen:

 • vältä kuumia tai värjääviä juomia ( kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne.),
 • älä myöskään tupakoi seuraavan 24 tunnin aikana.

Tuotteella ei ole sivuvaikutuksia, mutta ei suositella:

 • raskaana oleville tai imettäville naisille
 • henkilöille joilla on valoherkkyys,
 • kemoterapiahoidot kesken,
 • melanooma tai juuri tehty kirurginen toimenpide suussa.

Geeli toimii ainoastaan omassa hampaassa. Implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene eikä geeli vahingoita niitä millään tavalla.

Valmistusaineet/geelin koostumus: GLYSERIINI, NATRIUMBIKARBONAATTI, KALIUMSORBAATTI, KARBOMEERI, ALOE LEAF JUICE, BARBADENSIS, GRANAATTIOMENAN SIEMENUUTE, KAMOMILLAN KUKKAISUUTE, NATRIUMFLUORIDI, AROMI, POLYSORBITAANI, ERGOCALSIFEROLI, TRIETANOLIAMIINI)

HENNA BROWS- kulmien hennavärjäys

Huolitellut kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille.  Usein kulmakarvat ovat keskenään erimalliset, harvat tai niihin ei muuten vain ole tyytyväinen. Henna Brow stailauksessa luodaan hennavärjäyksen ja muotoilun avulla juuri Sinulle täydelliset kulmat. Kulmat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Henna-värjäyksella saadaan kulmiin kestävämpi tulos kuin kestoväreillä. Henna-värit tarttuvat myös ihoon tehokkaammin, joten hennalla voidaan täyttää kulmissa olevia koloja ja näin muotoilla paremmin kulmakarvoja. Hennä-väri kestää karvoissa jopa 6 viikkoa. Ihotyypistä ja ihonhoitotottumuksista riippuen Hennan kesto iholla on noin kolmesta päivästä jopa kahteen viikkoon.

Henna-värit tehdään luonnon hennasta, Lawsonia Inermis kasvin lehdistä. Henna-värit sopivat yleensä kaikille, kunhan asiakkaan kulmien iho on terve.

Vasta-aiheet:

Tulehdus kulmien alueella, ärtynyt iho, silmätulehdus, alopecia, allergia hennaväreille, kemoterapia.

Kotihoito-ohjeet:

 • 24h älä kastele kulmia
 • 48h vältä aurinkoa ja solariumia
 • Käytä kulmaöljyä
 • Vältä käyttämästä kuorivia pesuaineita kulmien alueella jotta väri ei haalistuisi

RIPSIENPIDENNYS

Ripsienpidennykset on loistava valinta Sinulle, joka haluat olla aina huoliteltu tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Studio Glamourissa ripset suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta). Pituusvaihtoehdot 7 mm:st 16 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman. Pidennyksestä saa joko hyvin luonnollisen tai näyttävän. Luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jollaisen hän haluaa. Ripset liimataan omien ripsien tuuheuden mukaan.

Tarjoamme Pro-, Junior- ja Trainee-tason klassisia ripsipidennyksiä sekä volyymiripsiä. Ripsiteknikon osaamistaso on huomioitu palvelun hinnassa.

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsiteknikoilla hyvin hallussa.

Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista ja haluat mahdollisimman tuuheat ripset. Sinulla on haastavat ripset tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä.

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset ja volyymit).  Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa, työskentely on itsenäinen. Ajankäyttö on Pro-tason tekijään verrattuna pitempää.

Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti.

Trainee-tason ripsiteknikko on alalla toimiva opiskelija, joka harjoittelee ripsipidennystekniikkaa. Työskentely on hitaampaa kuin Junior-tason ripsiteknikolla. Trainee-tason ripsiteknikko saa tarvittaessa apuja liikkeessä ripsikouluttajalta. Trainee-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Ajankäytössä on kehitettävää.

Suosittelemme Trainee-tason ripsiä asiakkaille, joille riittää ripsien kevyempi täyttö. Mikäli toiveissasi on mahdollisimman tuuheat ripset, suosittelemme Junior- ja Pro-tason ripsiteknikkoja.

 

Studio Glamourissa kiinnitetään erityistä huomiota merkin laatuun ja turvallisuuteen

Yksi tärkeimmistä periaatteista on se, että Studio Glamour kouluttaa ripsiteknikoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitolatiloissa. Glamour Lashes -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumisen lopullisesti siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Studio Glamourin ripsiteknikot on koulutettu tekemään ripsienpidennykset oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.

Studio Glamourin ripset tuntuvat ja näyttavat luonnollisilta

Ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Studio Glamourin käyttämät ripset ovat synteettisiä yksittäiiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät oikeilta ripsiltä.

Studio Glamourin ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Studio Glamourin ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Silmissä on koko ajan ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme käyntiä ripsiteknikkosi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Studio Glamourissa käytetään vain huippulaatusia Glamour Lashes tuotteita

Studio Glamourin käyttämät ripset ovat huippulaatuisia ST Glamour Lashes synteettisiä, yksittäisiä ripsiä. Ripsikuidut ovat laadukasta polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita. Studio Glamourissa käytetään myös vain laadukkaita ST Glamour Lashes liimoja . Meidän valikoimastamme löytyy neljä erilaista liimaa, ultravahvasta herkille silmille tarkoitettuun liimaan sekä allergikoille tarkotettua erikoisliimaa.

Ennen ripsienpidennyksiä:

 • HUOM! Ei akrylaattiallergisille, psoriasis-, ekseemapotilaille, kemoterapiassa käyville tai muille, joilla on runsasta karvanlähtöä aiheuttavia sairauksia.
 • Jos olet ottanut kestopigmentointeja silmien alueelle, ihon tulee olla täysin parantunut ennen pidennykseen tuloa.
 • Ota piilolinssit pois ennen laittoa.
 • Tule mieluiten ilman silmämeikkiä, puhtain ripsin (laittotakuu tällöin 1vko) tai ainakin ilman vedenkestävää rispiväriä.
 • Huomioi, että ripsien kastelua ei suositella seuraavaan 48 tuntiin (suihku, sauna, hikoilu, kuumat höyryt, rusketushoidot), myös silmien meikkaus olisi hyvä pitää minimissä tänä aikana.

Ripsipidennyksillä on 1 viikon takuu (ei koske pikahuoltoja), jonka aikana huomataan mikäli liima ei ole kiinnittynyt kunnolla ja ripset tippuvat ennenaikaisesti pois. Jotta takuu olisi voimassa on ripsiä tultava näyttämään viikon sisällä laitosta tai huollosta. Jos ripsissäsi on meikkiä ennen pidennysten laittoa, emme voi taata ripsien pysyvyyttä. Huomoithan, että kesällä ripsien pysyvyyteen voi vaikuttaa myös korkea ilmankosteus.

Kotihoito-ohje

Vältä ripsien kastumista, jotta liima ehtii kuivua läpikotaisin. Vältä: suihkua, silmien pesua, saunaa, höyrysaunaa, kylpemistä, uimista, silmämeikin käyttöä, voiteiden käyttöä silmien alueelle, piilolinssinesteitä, hikistä liikuntaa sekä silmien ylimääräistä koskettelua. Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä, etteivät ripsesi sotkeennu kuivumisen aikana. Pidä käynnit saunassa minimissä, koska alituinen kuumuus ja höyry voivat aiheuttaa liimasiteen heikkenemistä. Vältä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset. Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman. Käytä sen sijaan vettä tai ripsille kehitettyä vaahtoa. Ripsiä pitäisi pestä oikeilla ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusvaahtoja (pitää silmät ja luomet terveinä ja antaa tilaa uusiutuville ripsille kasvaa sekä desinfioi silmän aluetta). Rasva, lika ja hiki myös rikkoo liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät huonommin. Ethän käytä ripsiväriä. Tulethan huoltoon puhtailla ripsillä (meikki ja lika vaikuttaa liiman tarttumiseen ja pysyvyyteen) Älä käytä vanupalloja tai -lappuja, koska niiden kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.  Ole varovainen, äläkä hiero silmiäsi liiallisesti. Silmäripsien normaali kasvukausi on n.60-90 päivää, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydennystä korvaamaan pudonneet ripset. Ripsipidennysten pysyvyys on hyvin yksilöllistä.

MUISTA 48 tunnin ohje!

KESTOPIGMENTOINTI

Pysyvä pigmentointi vahvistaa omia piirteitä, helpottaa päivittäistä ehostusta ja antaa huolitellun viimeistelyn ulkonäköösi. Kestopigmentoinnin tekemisessä käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja sekä tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely ei satu kuten tatuointi, sillä neulaa ei pistetä yhtä syvälle ihoon. Lisäksi kestopigmentoinnissa käytetään pintapuudutusainetta. Pigmentoinnit piirretään ja suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Näin saamme varmasti onnistuneen persoonaasi korostavan lopputuloksen.

HUOM!

Jos asiakkaalla on jokin sairaus tai erityisseikka (esim. diabetes, verenvuototauti, allergia tai esim. verta ohentava lääkitys), joka voi vaikuttaa ihon tai silmien sietokykyyn tai parantumiseen, on suositeltavaa kysyä pigmentoinnin soveltuvuudesta omalta lääkäriltä. Silmäluomileikkauksen jälkeen silmien pigmentointi tehdään aikaisintaan 6 kk:n kuluttua. Mikäli silmät ovat erityisen kuivat, ne voivat ärsyyntyä käsittelystä jopa kivuliaiksi. Puudutusaineet kuivattavat myös. Tällöin on hyvä käyttää kostutustippoja muutaman kerran päivässä, useamman päivän ajan jo etukäteen ja jatkaa myös pigmentoinnin jälkeen.

Kulmien kestomeikki

Miksi naiset kääntävät katseen erityisesti kulmiin? Selitys on helppo – niiden muoto voi vuosien varrella muuttaa kasvojen ilmettä. Kestomeikin tehtävä on, että kulmat näyttäisivät kauniilta ja maksimaalisen luonnollisilta.

Kulmien kestomeikki sopii erityisen hyvin naisille, joiden kulmat on vaaleat tai kasvavat todella hitaasti, jotka haluavat muuttaa kulmien muotoa oman maun mukaan. Nykyään kulmine  kestomeikin tekeminen antaa sinulle valinnan varaksi minkä tahansa muodon, värin ja samalla seuraa tärkeintä – kulmien tulee näyttää LUONNOLLISILTA.

Kulmien kestomeikissä ei käytetä värinä mustaa, joka antaa sinertävän varjon. Tämän välttämiseksi käytetään eri sävyjen väriyhdistelmiä, mitä sekoittaessa otetaan huomioon olosuhteet, väri muuttuu heti kestomeikin asettamisen jälkeen. Tästä johtuen otetaan asteen verran tummempi väri, asiakkaan väri toiveesta.

Nykypäivänä on olemassa kolme kestomeikin perustekniikkaa. Yhden tai toisen tekniikan valinta on teknikon, kokemuksen sekä asiakkaan kulmista kiinni. Kulmien kestomeikkiä tehdessä on otettava huomioon erityisesti seuraavat tekijät: Kulmien muoto (luonnollinen muoto ei ole aina paras), Epäsymmetria (Alussa kulmat ovat usein epäsymmetriset, teknikon tehtävä on kuitenkin tehdä kulmista mahdollisimman symmetriset) tekniikan valinta (selvät, tiheästi värjätyt kulmat, varjostetut tai   “karvojen“ kanssa)

Selkeät, tiheästi värjätyt kulmat

Sellaiset kulmat näyttävät usein tatuoiduilta ja epäluonnollisilta. Sellaista tekniikkaa käyttävät usein vain ‘old-school’ teknikot. Makuja on erilaisia, tämän takia tulee selkeää, tiheästi värjättyä kestomeikkiä vain tapauksessa jossa asiakas on toivoo juuri sellaista.

Varjostus

Varjostus tehdään tapauksessa jossa kulmilta puuttuu selkeät ääriviivat. Sellainen kestomeikki tekniikka otettiin käyttöön vasta äskettäin (tatuointi teknikot ovat käyttäneet jo aikoja). Tässä tekniikassa täytyy kulmien kestomeikki herättää efektin, kuin kulmat olisi kynällä tai luomivärillä värjätty. Varjostus tekniikassa kulmat näyttävät hyvin luonnollisilta.

Kulmien jäljittely tekniikka

Piirretään kestomeikillä luonnollisten kulmakarvojen väliin täydentävästi ja varjostetusti, efekti on täydellinen. Tätä nykyaikaista tekniikkaa käyttävät yhä useammin kestomeikin teknikot, jotka kouluttavat ja täydentävät itseään jatkuvasti. Tulos on todella satumaisen luonnollinen ja kaunis. Teknikon tulee orientoitua jokaisen asiakkaan kulmien kanssa. Kulmien kestomeikki tekniikoita voi myös yhdistellä.

Silmien kestomeikki

Silmien kestomeikki antaa teidän unohtaa levinneen lainerin ollessa sateessa, saunassa, auringossa, juhlissa tai onko teidän silmät usein kosteat ja märät jne. Tyylikkäät rajaukset ripsien rajassa muuttaa kauniiden silmien muodon vielä efektisimmiksi. Tarvittaessa voi rajausta korjata. Luomien kestomeikillä näytätte aina verrattomalta ja olonne voi olla mukava.

Ripsipidennykset tulisi poistaa ennen eyeliner pigmentointia, ihon parannuttua ne voidaan laittaa takaisin.

Huulien kestomeikki

Huulien kestomeikki parantaa vuosien varrella kadonnutta huulien väriä, rajaa ja muotoa. Kestomeikki vapauttaa epäsymmetriasta sekä suurentaa teidän huulia visuaalisesti. Kestomeikin tekemisen aikana piirretään uusi rajaus luonnollisten yläpuolelle, silti muoto ja väri voi olla luonnollisten huulien mukainen. Varjostus väri valitaan yksilöllisesti, ottaen huomioon asiakkaan toive. Mahdollisuus tehdä vain rajaus, tässä tapauksessa on mahdollista pitää asiakkaan oma luonnollinen raja ja samalla nostaa esille muotoa.  Lisäksi voi tehdä varjostus, jotta välttyisitte jokapäiväisestä rajauskynän käytöstä.

Kestomeikki/ tattoo-meikki

Mikropigmetointo, tarjoaa meikin joka pysyy jopa 1-3 vuotta. Väriaine laitetaan ihon ulommaiselle kerrokselle. Ajan kuluessa, nahan uusiutuessa väripigmentti kuluu, loppujen lopuksi kuluu kokonaan pois. Tämä on päällimmäinen eroavaisuus iho tatuoinnin kanssa, jossa väriaine laitetaan syvemmälle iho kerrokselle, johon se jää lopulliseksi.

Kestomeikkiä voi käyttää kosmeettiseen, esteettiseen sekä koristelu tarkoitukseen

Kosmeettinen tavoite

Kestomeikillä voi täyttää kulmien rajoja, tehdä kaunis rajaus ylä- sekä alaluomelle ja rajata ja värjätä huulia. Kestomeikki on todella hyödyllinen henkilölle, jolla ei ole kulmia tai ne kasvavat hitaasti. Sekä on mahdollista muuttaa huulet symmetrisiksi ja tasaisiksi.

Esteettinen tavoite

Kestomeikin avulla on mahdollista meistää arpia, pigmenttilaikkuja sekä samantyylisiä iho epäkohtia. Myös rinnan nänniä on mahdollista pigmentoida tai palauttaa. Tulokset eivät tietenkään ole niin pysyvät kuin voimakkailla kosmeettisilla menettelyllä tai leikkauksilla. Esteettisissä tekniikoissa on tärkeää kokemus ja ammattiosaaminen.

Koristeellinen tavoite

Muun muassa syntymämerkit.

Muista!!

Menettelyn kuvaus:

Kestomeikin voi tehdä vain, jos asiakkaalla ei ole alkoholia veressä, asiakkaalla on aikaa ja hän on poistanut mahdollisesti olevat linssit.

Kun asiakas on valinnut minkä alueen hän haluaa kattaa kestomeikillä, tekee teknikko ensin kynällä rajat, jotta tulisi parempi kuva lopputuloksesta. Sen jälkeen valitaan värikartasta sopivat kestovärit. Ihon pinta katetaan ensin puuduttavalla geelillä sekä juuri erityisesti tähän tarkoitukseen olevalla laitteella kannetaan väri orvaskesiin. Asiakas voi tuntea kirvelyä, mutta koska orvaskesissa ei ole hermoja eikä verisuonia, ei ole asennus niin kivulias. Asennus kestää 1,5-4h riippuen valituista menettelyistä.

!! Allergikoille ja herkkäihoisille on erikseen erityiset lääketieteelliset värit, ennen menettelyä suositellaan tekemään testi käden iholle.!!

Koti huolto

Seuraavien 4-7 päivän aikana tulee pigmentoitujen alueille laittaa siihen tarkoitettuja rasvoja. Heti menettelyn jälkeen väri on noin 30-50% tummempi, mutta noin viiden päivän jälkeen päältä kuoriutuu kuori jonka alta paljastuu oikea väri. Jos tulos on liian vaalea/tumma, on kuukauden aikana mahdollista tehdä jälkihuolto, kunnes saavutetaan haluttu väri. Seuraavana päivänä voivat luomet, kulmat tai huulet olla hiukan turvonneet, johon auttaa kylmä. Muita elämänmuutoksia ei tarvitse tehdä.

Seuraavat kaksi viikkoa ei suositella:
 • Älä raavi kuorta
 • Älä käytä kosmetiikkaa pigmentoiduilla alueilla
 • Ei suositella uimista, saunomista, solariumia eikä aurinkoa
 • Älä käytä kuorivia rasvoja
 • Älä käytä tuntemattomia astioita
Kestomeikin plussat
 • + mahdollisuus muotoilla huulien- ja kulmienmuotoa
 • + viimeistelty ulkonäkö jokaisessa tilanteessa
 • + ajan säästäminen
 • + iso apu silmälasien käyttäjille, kenen on vaikea tehdä itselleen meikki
 • + MUKAVUUS
KESTOPIGMENTOINNIN HUOLLOT

Jos tulet huoltoon toiselta teknikolta, maksaa huolto täyden hinnan.

GEELIKYNNET

Rakennekynnet sopivat kaikille, jotka haluavat kynsistä vahvemmat, pidemmät, huolitellut, näyttävämmät tai muuten vaan omien kynsien alituiseen hoitoon kyllästyneille. Huolellisesti tehdyt geelikynnet ovat kestävät ja voivat pysyä kauniina hyvinkin pitkään. Geelikynsissä huoltoväli on yleensä n. 3-5 vkoa. Huoltoväli riippuu omien kynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat. Kynsien koristelussa vain mielikuivitys on rajana. Kynnet voidaan tehdä värikkäiksi ja tyylikkäiksi kuten myös luonnollisen näköiseksi ja tuntuiseksi, eikä niiden tarvitse välttämättä olla pitkät.

OMIEN KYNSIEN GEELAUS

Luonnonkynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Kynnet voidaan jättää täysin luonnollisen kirkkaiksi, tai niihin voidaan tehdä aivan samalla tavalla kuin rakennekynsiinkin esim. ranskalainen manikyyri tai muita koristeluja.

GEELILAKKAUS

Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava. Se pysyy 2-4 viikkoa ja vahvistaa omaa kynttä vahingoittamatta sitä. Geelilakkauksen voi ottaa yksivärisenä tai ranskalaisena manikyyrinä. Geelilakkaukseen voi myös lisätä kynsikoristeita ja timantteja. Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, liuskottumattomina, ja antaa niille kauniin kiillon. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tavoin, mutta kovetetaan uv-valolla, jolloin ei tarvitse tavallisen lakan tapaan odottaa pitkää kuivumisaikaa. Geelilakalla ei voida muuttaa kynnen muotoa tai pidentää kynttä. Kynsien geelilakkaukseen varataan aikaa 30-60 min. Värin vaihdon yhteydessä tai huollossa geelilakka poistetaan viilaamalla tai liottamalla. Geelilakkauksen värivalikoima on erittäin laaja sopii sekä käsiin että varpaankynsiin.

HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennykset ovat täydellinen vaihtoehto sinulle, joka olet kyllästynyt odottamaan hiusten kasvua. Hiustenpidennyksillä saat lisäpituutta ja tuuheutta vaivattomasti omiin hiuksiisi välittömästi. Pidennyksissä käytetään aitoa ihmishiusta jolloin ne näyttävät erittäin luonnollisilta ja kestävät samoja käsittelyjä kuin omatkin hiuksesi.

Studio Glamourissa teemme hiustenpidennyksiä sinetti-, teippi- sekä ompelutekniikoin. Myös kustomoitujen Clip On-pidennysten teettäminen on mahdollista. Voit varata ajan ilmaiseen pidennyskonsultaation jossa pidennys suunnitellaan asiakkaan kassa yhdessä. Konsultaatiossa asiakas valitsee halutun tekniikan, värin ja pituuden yhdessä ammattilaisen kanssa.

Hiustenpidennysten hoito-ohjeet:

Älä pese hiuksia ensimmäisen 24h aikana. Hiukset on hyvä harjata ja selvittää aamuin illoin sekä ennen pesua. Hiukset on hyvä pestä 2-3 kertaa viikossa, jos peset liian usein hiuksia saattaa se rasittaa pidennyksiä. Mikäli hiuspohja rasvoittuu nopeasti voi pesua suorittaa useamminkin, silloin on myös hyvä käyttää tuotteita jotka ovat tarkoitettu esim. rasvoittuvan hiuksen hoitoon. Älä pese hiuksia pää alaspäin. Käytä hiusten pesuun ja muotoiluun vain tuotteita jotka ovat pidennyksille suositeltuja ja sopivia. Pese hiukset varovasi sormilla päänahkaa hieroen, vältä kovaa hankausta jotta hiukset eivät mene takkuun. Hiusten pituuksia ei tarvitse hieroa, pituuksien puristelu ja shampoon pois huuhtelu pesee pituuksia riittävästi.  Huuhtele hiukset huolellisesti jotta pesu- ja hoitoainetta ei jäisi hiukseen ja päänähkaan. Hoito- ja muotoilutuotejäämät voivat vaikuttaa pidennysten pysyvyytteen sekä päänahan hyvinvointiin. Pesuveden tulisi olla noin 40 asteista. Harjaukseen suositellaan käyttämään luonnonharjas harjaa (aukikampausharja). Älä koskaan harjaa hiuksia märkänä, märkiin hiuksiin harjatessa kohdistuu liian kova rasitus, voi myös heikentää pidennyksen pysyvyyttä. Takut tulee selvittää hellävaraisesti, harjatessa on hyvä pitää kiinni pidennysten kiinnityskohdan puolelta, jotta kiinnityskohtaan ei kohdistuisi rasitusta. Kuivaa hiukset aina hiustenkuivaajalla, ei liian kuumalla puhalluksella, koska se saattaa heikentää liitoskohdan pysyvyyttä, lopuksi on hyvä puhaltaa hiuksia vielä viileällä ilmalla. Kosteus saattaa heikentää kiinnityskohdan pysyvyyttä. Älä koskaan mene nukkumaan märillä hiuksilla! Nukkumaan mennessä hiukset on hyvä letittää kevyeksi letiksi, tällä estetään takkuuntumista.

SOKEROINTI

Ulkonäkö keskeisyyden ja uusien kauneusihanteiden seurauksena, ihokarvojen poisto tietyiltä kehonosilta on tullut tavanomaiseksi sekä miesten että naisten keskuudessa. Teemme sokerointeja koko kehon alueelle: kasvot, kädet jalat, selkä, brasilialainen sekä myös bikinilinjan muotoilua. Sokeroinnilla iho pysyy sileänä viikkoja. Ylläpitoväli on noin 3-6 vkoa. Säännöllisellä sokeroinnilla ihokarvan laatu ja kasvu heikkenee ja ihokarvoista tulee yhä huomaamattomampia, pehmeämpiä ja vaaleampia. Minimipoistopituus on n. 5mm. Liian lyhyt karva saattaa vaikeuttaa poistoa ja aiheuttaa heikon poistotuloksen. Pitkän, jopa luonnollisen karvoituksen voi lyhentää poistomenetelmään sopivaksi. Vaikka ensimmäinen poisto kerta ei olisi maailman mielyttävin kokemus, hoitokertoja toistettaessa sokerointi muuttuu yhä kivuttomammaksi ihokarvan kasvun heiketessä. Tämä edellyttää ettei karvoja ajeta höylällä käsittelyjen välissä. Sokeroinnissa karva poistetaan myötäkarvaan toisin kuin vahauksessa mikä tekee sokeroinnista kivuttomamman ja vähemmän ihoa ärsyttävän menetelmän!

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Käsihoito

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet kuuluvat huoliteltuun kokonaisuuteen. Tämä hoito sisältää käsien kylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, käsien hieronnan ja kynsien lakkauksen.

Minimanikyyri

kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lakkaus värittömällä lakalla.

KASVO- JA VARTALOHOIDOT

Kosteuttava parfiinihoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväkosteuttavan ampullin, hieronnan, kosteuttavan parafiininaamion sekä voiteen.

Casmara-kasvohoidot

Casmara- tehohoito 3o min. 35 €

 • Kestävä kasvojen pikapiristys sisältää kasvojen ja kaulan puhdistuksen, hieronnan, aktiivisen tiivisteampullin, sekä peel-off-naamion ihotyypin mukaan.

Casmaran- hemmoteluhoito 90 min. 75€

 • Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, aktiivinen tiivisteampulli,ultraääni-imeytys, alginaatnaamio. Sisältää e.m. lisäksi hieronnan käsille ja niskahartia-alueelle, sekä päähieronnan.

Ihon tarpeiden mukaiset naamiot

1. Väsyneen ihon hoitoon vihreän teen voima.

2. Hellivä hoito herkälle cuoperosaiholle.

3. Anti-Ageing kiinteyttävää ja kirkastavaa nuorekasta energiaa.

4. Tasapainottavaa puhdistusta sekä rasvaiselle iholle.

Nuorisopuhdistus

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion.

Ultraääni-kasvohoidot

Kolme erilaista hoito-ohjelmaa:

1. Ultraäänikuorinta 60min. 60€

 • Tehokas, mutta hellävarainen ihon kuorinta, joka sopii kaikkein herkimmällekin iholle. Vapauttaa epäpuhtauksista ja kirkastaa ihon hetkessä.

2. Ultraääni-imeytys 60min. 65€

 • Ultraäänen energian ansiosta tehoaineet saadan imeytymään nopeasti ja tehokkaasti ihon syvimpiin kerroksiin asti. Hoito vaikutaa iholla peräti 48 tunnin ajan. Kiinteyttää ja rauhoittaa.

3. Ultraääni ultrahieronta 60min. 60€

 • Parantaa huomattavasti soluaineenvaihduntaa ja poistaa tehokkasti kuona-aineita soluista. Kudosnesteet tasoittuvat, ihon kosteuspitoisuus kohoaa ja ihon väri tasoittuu kauniiksi.

Eternal Gold Anti-age kultakasvohoito

Kultaa sisältävät tuotteet on suunnattu luxusta kaipaavalle itseään hemmottelevalle aikuiselle. Kultakasvohoito tarjoaa aikuiselle iholle sen kaipaamaa uudistusta ja kiinteyttä sekä paljon hohdokkuutta ja ylellisyyttä. Hoito elvyttää kasvojen ja kaulan ihon soluaineenvaihduntaa ja uudistumista sekä kiinteyttää ja silottaa ihoa.

Kulta heijastaa valoa, iho näyttää välittömästi virkeämmältä ja pehmeämmältä. Hoidossa käytettät tuotteet sisältävät proteiineja, lipidejä, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on ihoa uudistava vaikutus.

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, seerumi, voidenaamio, naamion vaikuttaessa käsihieronta, hierontanaamio, silmänympärysvoide, naamiovoide

Hemmottelu-kasvohoito

Alkupuhdistus, naamio, hoitovoiteet kuorinta, hieronta.

Kuolleenmeren suolakuorinta

Kuolleenmeren suolaa ja mineraaleja sisältävä vartalonkuorinta poistaa kuolleita ihosoluja,myrkyjä kropasta, lievittää reumaattisia särkyjä ja lihasjännityksiä. Parantaa verenkiertoa. Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa ylimääräistä nestettä kudoksista. Vähentää ihon kutinaa ja kuivumista.Suositellaan ennen auringonottoa (rusketus on tasaisempaa). Hoito on erittäin nautinnollinen koko kehon huoltaja.

HIERONNAT

Selluliittihieronta

Ihoa kiinteyttävä ja silottava selluliittihieronta on hyvä tapa vähentää appelsiini-ihoa ja ylimääräisiä senttejä. Tehokas hoito parantaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja tasoittaa selluliitin aiheuttamaa epätasaista ihoa.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta eli perinteinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa, laukaisee lihasjännitystä, vähentää turvotusta ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä hieronnan perusotetta, jotka ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Vaikka hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, on hieronta kokonaisvaltaisesti stressiä lieventävä tapahtuma. Hoitomuotona klassinen hieronta sopii kenelle tahansa.

Tarjoamme klassista niska-hartia-, selkä-, puolivartalo- sekä kokovartalohierontaa.

Hunajahieronta

Hunajahieronts on vanha tiibetiläinen hoitomuoto. Hunajaa käytetään liima-aineena, jonka avulla kehosta poistetaan ”saastunutta” energiaa. Verekiertoon imeytyvä hunaja nopeuttaa ruoansulatusta ja edistää ravintoaineiden imeytymistä sekä aineenvaihduntaa.

Hot Stone-kuumakivihieronta

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen kokonaisolotilan. Kuumakivihieronnan vaikutus on rentouttava sekä voimakkaasti stressiä ja kipua lievittävä. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa. Luonnon hiomat kivet tuntuvat iholla pehmeiltä ja ne jakavat tasaisesti lämpöä, joka pysyy ja tuntuu myös hoidon jälkeen miellyttävältä koko kehossa. Kivilämpöhoidoilla rentoutetaan lihasta ja lisätään sidekudoksen elastisuutta. Lihasjännitys estää verenkiertoa melko tehokkaasti, niinpä hierottaessa kuumilla kivillä kudosten lämmönnousu sekä siihen samanaikaisesti aiheutettu paine lisäävät verenkiertoa sekä pinta- että syvärakenteissa. Lämmön vaikutuksesta kudoksen aineenvaihdunta vilkastuu. Tehostuneen lymfa- ja verenkierron mukana kudokseen saapuu runsaasti happea ja ravintoaineita. Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle, mutta on paljon enemmän kuin pelkkä “hyvän olon hoito”. Kuumakivihieronnan jälkeen on hyvä varata aikaa rentoon olemiseen ja huolehtia nestetasapainon ylläpitämisestä.

Thai jalkahieronta

Thai-jalkahieronta on vyöhyketerapeuttinen jalkojen hieronta aasialaisittain, jossa jalkoja (jalkapohjat, jalkaterät, nilkat, varpaat, varpaiden välit) käsitellään pohkeita myöten erilaisilla hieronta- ja painallusotteilla sekä thai-hieronnasta tutulla puisella tikulla. Hoito vaikuttaa jalan heijastepisteiden kautta koko kehon hyvinvointiin kuten refleksologia. Parantaa verenkiertoa, lievittää kipuja, vähentää stressiä, parantaa unta, poistaa jännitystä, rentouttaa, tasapainottaa kehoa, antaa energiaa ja selkeyttää mieltä. Ei suositella mikäli sinulla on akuutti sairaus tai kuume, vaikea sydän- tai verenkiertoelimistön sairaus, kasvain, avohaava jalassa, jalkojen ihosairaus, diabetes tai olet raskaana.