PALVELUT

Rakas asiakas. Tarjoamme Sinulle monipuolisia, laadukkaita ja kiireettömiä kauneuspalveluita ammattitaidolla. Vankka ammattitaito sekä huolellisesti valitut tuotteet ovat meille kaiken toiminnan perusta.

TÄYTEAINEHOIDOT – Ihon ryppyjen häivyttämiseen, huulien täyteläistämiseen ja kasvojen muokkaukseen.

Studio Glamour tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja laadukkaan tavan vähentää kasvojen ryppyjä sekä saada täyteläisemmät ja näyttävämmät huulet.

Meillä tekee täyteainehoidot koulutettu esteettinen sairaanhoitaja.

Studio Glamourissa on käytössä Stylage ja Revolax tuotesarja. STYLAGE on nykyaikainen Ranskassa kehitetty täyteaine. Täyteaineen ainutlaatuisuus perustuu erityiseen valmistusprosessiin, joka taas perustuu uusimpiin alan tieteellisin -ja mikrobiologisiin tutkimuksiin. Stylage on täyteaine, joka sisältää ”verkkoa” muodostavaa hyaluronihappoa. Korkeat laatuvaatimukset takaavat sen turvallisen ja tehokkaan käytön.

REVOLAX on korkealaatuinen hyaluronihappo-täyteaine joka on kehitetty Etelä-Koreassa. Revolax sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa joka on puhdas ja joka on optimoitu yhteensopimaan ihmisen ihokudoksen kanssa.

!Ennen täyteainenhoitoa: *Vältä tulehduskipulääkkeitä ja Omega-3/kalaöljyvalmisteita 1-2 viikkoa ennen hoitoa sekä heti hoidon jälkeen. *Jos sinulla on ollut herpes, on estolääkitys aloitettava ennen toimenpidettä. *Vältä alkoholia 24h ennen ja jälkeen hoidon.

!Vasta-aiheet: Alle 18 vuoden ikä, Raskaus tai imetys, autoimmuunisairaudet, tulehdus tai ihosairaus huulissa, Roaccutan-kuuri tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6kk, veren hyytymiseen vaikuttava sairaus tai lääkitys aktiivinen herpes, keloiditaipumus. Kauanko täyteainehoidon vaikutus kestää? Vaikutusaika on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttaa hoitoalue, aineenvaihdunta, tupakointi, ihon kunto, pistostekniikka, elämäntavat ja lääkitykset. Ensimmäisellä hoitokerralla täyteaine poistuu yleensä nopeammin, kuin seuraavilla kerroilla. Täyteaineen vaikutus kestää 6-12 kuukautta käyttöalueesta ja käytetyn aineen koostumuksesta riippuen.

LPG-HOIDOT -?????????, ?????????, ??????????̈?̈!

LPG-hoito on alipaineella tapahtuvaa imurullaus-hierontaa, jota voidaan käyttää sekä pehmytkudos-terapiassa, että esteettisissä vartalohoidoissa. LPG-hoito kiihdyttää kudoksen verenkiertoa, nestekiertoa, aineenvaihduntaa sekä muokkaa sidekudosta. LPG-terapia elvyttää myös rasvasolujen aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä. LPG-hoidot sopivat myös erinomaisesti urheilijoille ja kuntoilijoille sekä ennaltaehkäisyyn että palautumiseen ja syntyneiden vammojen hoitoon. Esteettisiä LPG-vartalohoitoja on tarjolla maailmanlaajuisesti. Hoitoja tarjotaan joka päivä yli 200 000:lle ihmiselle, yli 122 maassa. Maailman johtavat lääkärit, sairaanhoitajat, fysioterapeutit, personal trainerit ja kosmetologit suosittelevat LPG-hoitoa.

LPG-hoitojen avulla voidaan tehokkaasti ja riskittömästi muokata vartaloa. LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. Rasvakudoksen hoidossa hoitosarjojen aikana kokonaan hajotetut rasvasolut eivät palaa, sillä keho ei muodosta uusia rasvasoluja 7 ikävuoden jälkeen, kuin vain harvoissa, nk. elefanttitaudiksi kutsutuissa tiloissa. Jäljelle jäävien rasvasolujen kyky kasvattaa kokoaan säilyy ennallaan, mutta hyvien elämäntapojen noudattaminen hoitosarjan jälkeen auttaa pitämään saavutetut tulokset.

LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Jokainen hoitokerta vaikuttaa solumuistiin parantaen rasvasolun aineenvaihduntaa. Toisin kuin moni muu rasvakudoksen hajottamiseen tähtäävä hoitomuoto. LPG-menetelmällä vapautunut rasva-aines vapauttaa energiaa pääosin kehon lihasten käytettäväksi. Vapautunut rasva-aines ei rasita maksaa tai kerry sisäelinten ympärille, mikä tekee LPG:stä luonnollisen, tehokkaan ja turvallisen hoitomuodon. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ihon pinta tasoittuu sekä nesteet ja turvotus vähenevät hoidon myötä.

LPG-Lipomassage, 40 min
Hoito kiihdyttää rasvasolujen aineenvaihduntaa ja aktivoi rasvakudoksen vähentymistä. Hoitaja valitsee sopivan tekniikan riippuen siitä, mistä kehon kohdasta kiinteytystä haluaa: käsivarsista, vatsasta tai pakaroista. LPG hoidot tasoittavat selluliittia, kiinteyttävät, muotoilevat ja hoikentavat vartaloa sekä vähentävät rasvakudosta.

LPG hoito on myös askel kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Rentouttavaa käsittelyä seuraa välittömästi hyvä olo, mutta pidemmän hoitojakson jälkeen koko elimistöä aktivoivan LPG hoidon vaikutukset heijastuvat koko elämänlaatuun: uni syvenee, stressi vähenee ja yleinen vointi paranee. Tervetuloa kokeilemaan hoitomuotoa, joka on miellyttävä ja uskomattoman tehokas!

LPG käytetään kokovartalokäsittelynä tai osahoitona pienellekin ongelma-alueelle. Hoitosarjaksi suositellaan 6-15 kertaa / 1-2 x vko. Kun hoitotavoitteet on saavutettu, ylläpitohoitoa jatketaan oman tarpeen ja halun mukaan (yleensä 1-2 x kk).

LPG LIFTMASSAGE- Silottaa ryppyjä, vähentää turvotusta, kiinteyttää, muotoilee kaksoisleukaa ja kohottaa kasvojen ilmettä.
LPG Liftmassage toimii kuin luonnollinen kasvojenkohotus.

Liftmassage-hoitopäät on varustettu läpillä, jotka liikkuessaan ihon pinnalla aktivoivat ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä vahvistaen niitä. Liftmassage-hoidolla aktivoidaan ihon fibroblasteja, soluja, korjaten ihon rakennetta sisältä päin. Tuloksena on kiinteytynyt ja tasoittunut iho, kun ihon kimmoisuus palautuu, rypyt ja juonteet tasoittuvat, iho vahvistuu ja turvotus vähenee.

Parhaan tuloksen saat 4-8 hoitokerralla.

HENNA BROWS– kulmien hennavärjäys

Huolletut kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Usein kulmakarvat ovat keskenään erilaiset, harvat tai niihin ei muuten vain ole tyytyväinen. Henna Brow stailauksessa luodaan hennavärjäyksen ja muotoilun avulla juuri Sinulle täydelliset kulmat. Kulmat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. 

Henna-värjäyksellä saadaan kulmiin kestävämpi tulos kuin kestoväreillä. Henna-värit tarttuvat myös ihoon tehokkaammin, joten hennalla voidaan täyttää kulmissa olevia koloja ja näin muotoilla paremmin kulmakarvoja. Henna-väri kestää karvoissa jopa 6 viikkoa. Ihotyypistä ja ihonhoito tottumuksista riippuen Hennan kesto iholla on noin kolmesta päivästä jopa kahteen viikkoon.

Hennavärit tehdään luonnon hennasta, Lawsonia Inermis kasvin lehdistä. Henna-värit sopivat yleensä kaikille, kunhan asiakkaan kulmien iho on terve.

Vasta-aiheet:

Tulehdus kulmien alueella, ärtynyt iho, silmätulehdus, alopecia, allergia hennaväreille, kemoterapia.

Kotihoito-ohjeet:

  •       24h älä kastele kulmia
  •       48h vältä aurinkoa ja solariumia
  •       Käytä kulmaöljyä
  •       Vältä käyttämästä kuorivia pesuaineita kulmien alueella jotta väri ei haalistuisi

RIPSIENPIDENNYS – Ripsienpidennykset on loistava valinta Sinulle, joka haluat olla aina huollettu tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Studio Glamourissa ripset suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta). Pituusvaihtoehdot 7 mm:st 16 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman. Pidennyksestä saa joko hyvin luonnollisen tai näyttävän. Luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jollaisen hän haluaa. Ripset liimataan omien ripsien tuuheuden mukaan.

Tarjoamme Pro-, Junior- ja Trainee-tason klassisia ripsipidennyksiä sekä volyymiripsiä. Ripsiteknikon osaamistaso on huomioitu palvelun hinnassa.

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsitekniikoilla hyvin hallussa.

Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista ja haluat mahdollisimman tuuheat ripset. Sinulla on haastavat ripset tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä.

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset ja volyymit). Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa, työskentely on itsenäinen. Ajankäyttö on Pro-tason tekijään verrattuna pitempää.

Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti.

Trainee-tason ripsiteknikko on alalla toimiva opiskelija, joka harjoittelee ripsipidennystekniikkaa. Työskentely on hitaampaa kuin Junior-tason ripsiteknikolla. Trainee-tason ripsiteknikko saa tarvittaessa apuja liikkeessä ripsikouluttajalta. Trainee-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Ajankäytössä on kehitettävää.

Suosittelemme Trainee-tason ripsiä asiakkaille, joille riittää ripsien kevyempi täyttö. Mikäli toiveissasi on mahdollisimman tuuheat ripset, suosittelemme Junior- ja Pro-tason ripsiteknikkoja.

Studio Glamourissa kiinnitetään erityistä huomiota merkin laatuun ja turvallisuuteen.

Yksi tärkeimmistä periaatteista on se, että Studio Glamour kouluttaa ripsitekniikoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitotiloissa. Glamour Lashes -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumisen lopullisesti siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Studio Glamourin ripsiteknikot on koulutettu tekemään ripsienpidennykset oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.

Studio Glamourin ripset tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta.

Ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Studio Glamourin käyttämät ripset ovat synteettisiä yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät oikeilta ripsiltä.

Studio Glamourin ripsien elinkaari.

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Studio Glamourin ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseen kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Silmissä on koko ajan ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme käyntiä ripsitekniikkosi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Studio Glamourissa käytetään vain huippulaatuisia Glamour Lashes tuotteita.

Studio Glamourin käyttämät ripset ovat huippulaatuisia ST Glamour Lashes synteettisiä, yksittäisiä ripsiä. Ripsikuidut ovat laadukasta polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita. Studio Glamourissa käytetään myös vain laadukkaita ST Glamour Lashes liimoja . Meidän valikoimastamme löytyy neljä erilaista liimaa, ultravahvasta herkille silmille tarkoitettuun liimaan sekä allergikoille tarkotettua erikoisliimaa.

Ennen ripsienpidennyksiä:

· HUOM! Ei akrylaattiallergisille, psoriasis-, ekseemapotilaille, kemoterapiassa käyville tai muille, joilla on runsasta karvanlähtöä aiheuttavia sairauksia.
· Jos olet ottanut kestopigmentointeja silmien alueelle, ihon tulee olla täysin parantunut ennen pidennykseen tuloa.
· Ota piilolinssit pois ennen laittoa.
· Tule mieluiten ilman silmämeikkiä, puhtain ripsin (laittotakuu tällöin 1vko) tai ainakin ilman vedenkestävää ripsiväriä.
· Huomioi, että ripsien kastelua ei suositella seuraavaan 48 tuntiin (suihku, sauna, hikoilu, kuumat höyryt, rusketushoidot), myös silmien meikkaus olisi hyvä pitää minimissä tänä aikana.

Ripsipidennyksillä on 1 viikon takuu (ei koske pikahuoltoja), jonka aikana huomataan mikäli liima ei ole kiinnittynyt kunnolla ja ripset tippuvat ennenaikaisesti pois. Jotta takuu olisi voimassa on ripsiä tultava näyttämään viikon sisällä laitosta tai huollosta. Jos ripsissä on meikkiä ennen pidennysten laittoa, emme voi taata ripsien pysyvyyttä. Huomioithan, että kesällä ripsien pysyvyyteen voi vaikuttaa myös korkea ilmankosteus.

Kotihoito-ohje

Vältä ripsien kastumista, jotta liima ehtii kuivua läpikotaisin. Vältä: suihkua, silmien pesua, saunaa, höyrysaunaa, kylpemistä, uimista, silmämeikin käyttöä, voiteiden käyttöä silmien alueelle, piilolinssinesteitä, hikistä liikuntaa sekä silmien ylimääräistä koskettelua. Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä, etteivät ripsesi sotkeennu kuivumisen aikana. Pidä käynnit saunassa minimissä, koska alituinen kuumuus ja höyry voivat aiheuttaa liimasiteen heikkenemistä. Vältä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset. Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman. Käytä sen sijaan vettä ja ripsille kehitettyä vaahtoa. Ripsiä pitäisi pestä oikeilla ripsienpidennyksille tarkoitetuilla puhdistusvaahdoilla (pitää silmät ja luomet terveinä ja antaa tilaa kasvaa uusiutuville ripsille sekä desinfioi silmän aluetta). Rasva, lika ja hiki myös rikkovat liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät huonommin. Ethän käytä ripsiväriä. Tulethan huoltoon puhtailla ripsillä (meikki ja lika vaikuttaa liiman tarttumiseen ja pysyvyyteen) Älä käytä vanupalloja tai -lappuja, koska niiden kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan. Ole varovainen, äläkä hiero silmiäsi liiallisesti. Silmäripsien normaali kasvukausi on n.60-90 päivää, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydennystä korvaamaan pudonneet ripset. Ripsipidennysten pysyvyys on hyvin yksilöllistä.

KESTOPIGMENTOINTI

Pysyvä pigmentointi vahvistaa omia piirteitä, helpottaa päivittäistä ehostusta ja antaa huolitellun viimeistelyn ulkonäköösi. Kestopigmentoinnin tekemisessä käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja sekä tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely ei satu kuten tatuointi, sillä neulaa ei pistetä yhtä syvälle ihoon. Lisäksi kestopigmentoinnissa käytetään pintapuudutusainetta. Pigmentoinnit piirretään ja suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Näin saamme varmasti onnistuneen persoonaasi korostavan lopputuloksen.

HUOM!
Jos asiakkaalla on jokin sairaus tai erityisseikka (esim. diabetes, verenvuototauti, allergia tai esim. verta ohentava lääkitys), joka voi vaikuttaa ihon tai silmien sietokykyyn tai parantumiseen, on suositeltavaa kysyä pigmentoinnin soveltuvuudesta omalta lääkäriltä. Silmäluomileikkauksen jälkeen silmien pigmentointi tehdään aikaisintaan 6 kk:n kuluttua. Mikäli silmät ovat erityisen kuivat, ne voivat ärsyyntyä käsittelystä jopa kivuliaiksi. Puudutusaineet kuivattavat myös. Tällöin on hyvä käyttää kostutustippoja muutaman kerran päivässä, useamman päivän ajan jo etukäteen ja jatkaa myös pigmentoinnin jälkeen.

Kulmien kestomeikki

Miksi naiset kääntävät katseen erityisesti kulmiin? Selitys on helppo – niiden muoto voi vuosien varrella muuttaa kasvojen ilmettä. Kestomeikin tehtävä on, että kulmat näyttäisivät kauniilta ja maksimaalisen luonnollisilta.

Kulmien kestomeikki sopii erityisen hyvin naisille, joiden kulmat on vaaleat tai kasvavat todella hitaasti, jotka haluavat muuttaa kulmien muotoa oman maun mukaan. Nykyään kulmine kestomeikin tekeminen antaa sinulle valinnan varaksi minkä tahansa muodon, värin ja samalla seuraa tärkeintä – kulmien tulee näyttää LUONNOLLISILTA.

Kulmien kestomeikissä ei käytetä värinä mustaa, joka antaa sinertävän varjon. Tämän välttämiseksi käytetään eri sävyjen väriyhdistelmiä, mitä sekoittaessa otetaan huomioon olosuhteet, väri muuttuu heti kestomeikin asettamisen jälkeen. Tästä johtuen otetaan asteen verran tummempi väri, asiakkaan väri toiveesta.

Nykypäivänä on olemassa kolme kestomeikin perustekniikkaa. Yhden tai toisen tekniikan valinta on teknikon, kokemuksen sekä asiakkaan kulmista kiinni. Kulmien kestomeikkiä tehdessä on otettava huomioon erityisesti seuraavat tekijät: Kulmien muoto (luonnollinen muoto ei ole aina paras), Epäsymmetria (Alussa kulmat ovat usein epäsymmetriset, teknikon tehtävä on kuitenkin tehdä kulmista mahdollisimman symmetriset) tekniikan valinta (selvät, tiheästi värjätyt kulmat, varjostetut tai “karvojen“ kanssa)

Varjostus

Varjostus tehdään tapauksessa jossa kulmilta puuttuu selkeät ääriviivat. Sellainen kestomeikki tekniikka otettiin käyttöön vasta äskettäin (tatuointi teknikot ovat käyttäneet jo aikoja). Tässä tekniikassa täytyy kulmien kestomeikki herättää efektin, kuin kulmat olisi kynällä tai luomivärillä värjätty. Varjostus tekniikassa kulmat näyttävät hyvin luonnollisilta.

Kulmien jäljittely tekniikka/kulmakarvatekniika

Piirretään kestomeikillä luonnollisten kulmakarvojen väliin täydentävästi ja varjostetusti, efekti on täydellinen. Tätä nykyaikaista tekniikkaa käyttävät yhä useammin kestomeikin teknikot, jotka kouluttavat ja täydentävät itseään jatkuvasti. Tulos on todella satumaisen luonnollinen ja kaunis. Teknikon tulee orientoitua jokaisen asiakkaan kulmien kanssa. Kulmien kestomeikki tekniikoita voi myös yhdistellä.

Kulmakarva ja häivytetty tekniikan yhdistelmä

Kulmien kestopigmentoinnin tekniikoita voidaan myös yhdistää toisiinsa. Jos asiakkaalla ei ole omia kulmia melkein lainkaan ja halutaan luoda näkyvät kulmakarvat, voidaan yhdistellä häivytystä ja kulmakarvatekniikka. Tuloksena on kevyt varjostus, johon piirretään tummemmalla sävyllä.

Silmien kestomeikki

Silmien kestomeikki antaa teidän unohtaa levinneen lainerin ollessa sateessa, saunassa, auringossa, juhlissa tai onko teidän silmät usein kosteat ja märät jne. Tyylikkäät rajaukset ripsien rajassa muuttaa kauniiden silmien muodon vielä efektisimmiksi. Tarvittaessa voi rajausta korjata. Luomien kestomeikillä näytätte aina verrattomalta ja olonne voi olla mukava.
Ripsipidennykset tulisi poistaa ennen eyeliner pigmentointia, ihon parannuttua ne voidaan laittaa takaisin.

EYELINERIN TEKNIIKKAAT

Ripsien välissä olevan alueen värjäys

Olevan alueen värjäystä ja toimii kuin eyelaineri tavallisessa meikissä – ohutta linjaa piirretään ripsien kasvuin linjan yllä. Linjat voivat olla erilaisia pituudeltaan, leveydeltään, muodoltaan ja väriltään, ne voivat olla klassisia tai trendikkaita, niissä voi olla pikku häntä –kaikki riippuu teidän toivomuksista.

Klassinen eyeliner

Voimakas rajaus kulkee melko leveänä ja paksuna koko matkan. Rajaus voi olla melkein tasapaksu, mutta mieluiten niin, rajaus on sisänurkasta hitusen ohuempi kuin ulkonurkasta.

Häivytetty eyeliner

Meikki on utuinen ja yleensä käytetään vain yhtä väriä. Halutessaan smoky eyes -meikkiä voi hieman soveltaa ja käyttää silmien sisänurkkiin aavistuksen vaaleampaa väriä. Myös häivytykseen voi käyttää toista väriä.

HUULIEN KESTOMEIKKI

Huulien kestomeikki parantaa vuosien varrella kadonnutta huulien väriä, rajaa ja muotoa. Kestomeikki vapauttaa epäsymmetriasta sekä suurentaa teidän huulia visuaalisesti. Kestomeikin tekemisen aikana piirretään uusi rajaus luonnollisten yläpuolelle, silti muoto ja väri voi olla luonnollisten huulien mukainen. Varjostus väri valitaan yksilöllisesti, ottaen huomioon asiakkaan toive. Mahdollisuus tehdä vain rajaus, tässä tapauksessa on mahdollista pitää asiakkaan oma luonnollinen raja ja samalla nostaa esille muotoa. Lisäksi voi tehdä varjostus, jotta välttyisitte jokapäiväisestä rajauskynän käytöstä.

Kosmeettinen tavoite

Kestomeikillä voi täyttää kulmien rajoja, tehdä kaunis rajaus ylä- sekä alaluomelle ja rajata ja värjätä huulia. Kestomeikki on todella hyödyllinen henkilölle, jolla ei ole kulmia tai ne kasvavat hitaasti. Sekä on mahdollista muuttaa huulet symmetrisiksi ja tasaisiksi.

Esteettinen tavoite

Kestomeikin avulla on mahdollista meistää arpia, pigmenttilaikkuja sekä samantyylisiä iho epäkohtia. Myös rinnan nänniä on mahdollista pigmentoida tai palauttaa. Tulokset eivät tietenkään ole niin pysyvät kuin voimakkailla kosmeettisilla menettelyllä tai leikkauksilla. Esteettisissä tekniikoissa on tärkeää kokemus ja ammattiosaaminen.

Koristeellinen tavoite

Muun muassa syntymämerkit.

Menettelyn kuvaus: Kestomeikin voi tehdä vain, jos asiakkaalla ei ole alkoholia veressä, asiakkaalla on aikaa ja hän on poistanut mahdollisesti olevat linssit.

Kun asiakas on valinnut minkä alueen hän haluaa kattaa kestomeikillä, tekee teknikko ensin kynällä rajat, jotta tulisi parempi kuva lopputuloksesta. Sen jälkeen valitaan värikartasta sopivat kestovärit. Ihon pinta katetaan ensin puuduttavalla geelillä sekä juuri erityisesti tähän tarkoitukseen olevalla laitteella kannetaan väri orvaskesiin. Asiakas voi tuntea kirvelyä, mutta koska orvaskesissa ei ole hermoja eikä verisuonia, ei ole asennus niin kivulias. Hoito kestää noin 2 tuntia.

!!Allergikoille ja herkkäihoisille on erikseen erityiset lääketieteelliset värit, ennen menettelyä suositellaan tekemään testi käden iholle.

Koti huolto

Seuraavien 4-7 päivän aikana tulee pigmentoitujen alueille laittaa siihen tarkoitettuja rasvoja. Heti menettelyn jälkeen väri on noin 30-50% tummempi, mutta noin viiden päivän jälkeen päältä kuoriutuu kuori jonka alta paljastuu oikea väri. Jos tulos on liian vaalea on kuukauden aikana mahdollista tehdä jälkihuolto, kunnes saavutetaan haluttu väri. Seuraavana päivänä voivat luomet, kulmat tai huulet olla hiukan turvonneet, johon auttaa kylmä. Muita elämänmuutoksia ei tarvitse tehdä.

Seuraavat kaksi viikkoa ei suositella:
· Älä raavi kuorta
· Älä käytä kosmetiikkaa pigmentoiduilla alueilla
· Ei suositella uimista, saunomista, solariumia eikä aurinkoa
· Älä käytä kuorivia rasvoja
· Älä käytä tuntemattomia astioita

GEELIKYNNET

Rakennekynnet sopivat kaikille, jotka haluavat kynsistä vahvemmat, pidemmät, huolitellut, näyttävämmät tai muuten vaan omien kynsien alituiseen hoitoon kyllästyneille. Huolellisesti tehdyt geelikynnet ovat kestävät ja voivat pysyä kauniina hyvinkin pitkään. Geelikynsissä huoltoväli on yleensä n. 3-5 vkoa. Huoltoväli riippuu omien kynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat. Kynsien koristelussa vain mielikuivitys on rajana. Kynnet voidaan tehdä värikkäiksi ja tyylikkäiksi kuten myös luonnollisen näköiseksi ja tuntuiseksi, eikä niiden tarvitse välttämättä olla pitkät.

OMIEN KYNSIEN GEELAUS

Luonnonkynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Kynnet voidaan jättää täysin luonnollisen kirkkaiksi, tai niihin voidaan tehdä aivan samalla tavalla kuin rakennekynsiinkin esim. ranskalainen manikyyri tai muita koristeluja.

GEELILAKKAUS

Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava. Se pysyy 2-4 viikkoa ja vahvistaa omaa kynttä vahingoittamatta sitä. Geelilakkauksen voi ottaa yksivärisenä tai ranskalaisena manikyyrinä. Geelilakkaukseen voi myös lisätä kynsikoristeita ja timantteja. Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, liuskottumattomina, ja antaa niille kauniin kiillon. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tavoin, mutta kovetetaan uv-valolla, jolloin ei tarvitse tavallisen lakan tapaan odottaa pitkää kuivumisaikaa. Geelilakalla ei voida muuttaa kynnen muotoa tai pidentää kynttä. Kynsien geelilakkaukseen varataan aikaa 30-60 min. Värin vaihdon yhteydessä tai huollossa geelilakka poistetaan viilaamalla tai liottamalla. Geelilakkauksen värivalikoima on erittäin laaja sopii sekä käsiin että varpaankynsiin.

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Käsihoito/Manikyyri

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet kuuluvat huoliteltuun kokonaisuuteen. Tämä hoito sisältää käsien kylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, käsien hieronnan ja kynsien lakkauksen.
Käsihoidon yhdeyssä voit myös valita lisäpalveluin geelilakan kynsiin.

Jalkahoidot

Tarjoamme jalkaterveyttä edistävää jalkojenhoitoa naisille sekä miehille.
Jalkahoidossa voidaan hoitaa jalkojen kuivuutta, kovettumia ja paksuuntuneita varpaan kynsiä. Säännölliset jalkahoidot toimivat myös ongelmia ennaltaehkäisevänä hoitona, sekä helpottavat mahdollisten ongelmien varhaista havaitsemista. Erityisen tärkeää jalkojen hoito on diabeetikoille sekä ikääntyville, kun jalkojen kotihoito alkaa vaikeutua.

Jalkahoidon yhdeyssä voit myös valita lisäpalveluin geelilakan varpaiden kynsiin.

Varpaiden geelilakkaus

Varpaiden geelilakkaus soveltuu henkilölle, jonka kynnet ovat kunnossa ja valmiit lakattavaksi sellaisenaan. Laadukas geelilakkaus kestää varpaissa 5–6 viikkoa.

HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennykset ovat täydellinen vaihtoehto sinulle, joka olet kyllästynyt odottamaan hiusten kasvua. Hiustenpidennyksillä saat lisäpituutta ja tuuheutta vaivattomasti omiin hiuksiisi välittömästi. Pidennyksissä käytetään aitoa ihmishiusta jolloin ne näyttävät erittäin luonnollisilta ja kestävät samoja käsittelyjä kuin omatkin hiuksesi.

Studio Glamourissa teemme hiustenpidennyksiä sinetti-, teippi- sekä ompelutekniikoin. Myös kustomoitujen Clip On-pidennysten teettäminen on mahdollista. Voit varata ajan ilmaiseen pidennyskonsultaation jossa pidennys suunnitellaan asiakkaan kassa yhdessä. Konsultaatiossa asiakas valitsee halutun tekniikan, värin ja pituuden yhdessä ammattilaisen kanssa.

Hiustenpidennysten hoito-ohjeet:

Älä pese hiuksia ensimmäisen 24h aikana. Hiukset on hyvä harjata ja selvittää aamuin illoin sekä ennen pesua. Hiukset on hyvä pestä 2-3 kertaa viikossa, jos peset liian usein hiuksia saattaa se rasittaa pidennyksiä. Mikäli hiuspohja rasvoittuu nopeasti voi pesua suorittaa useamminkin, silloin on myös hyvä käyttää tuotteita jotka ovat tarkoitettu esim. rasvoittuvan hiuksen hoitoon. Älä pese hiuksia pää alaspäin. Käytä hiusten pesuun ja muotoiluun vain tuotteita jotka ovat pidennyksille suositeltuja ja sopivia. Pese hiukset varovasi sormilla päänahkaa hieroen, vältä kovaa hankausta jotta hiukset eivät mene takkuun. Hiusten pituuksia ei tarvitse hieroa, pituuksien puristelu ja shampoon pois huuhtelu pesee pituuksia riittävästi. Huuhtele hiukset huolellisesti jotta pesu- ja hoitoainetta ei jäisi hiukseen ja päänähkaan. Hoito- ja muotoilutuotejäämät voivat vaikuttaa pidennysten pysyvyytteen sekä päänahan hyvinvointiin. Pesuveden tulisi olla noin 40 asteista. Harjaukseen suositellaan käyttämään luonnonharjas harjaa (aukikampausharja). Älä koskaan harjaa hiuksia märkänä, märkiin hiuksiin harjatessa kohdistuu liian kova rasitus, voi myös heikentää pidennyksen pysyvyyttä. Takut tulee selvittää hellävaraisesti, harjatessa on hyvä pitää kiinni pidennysten kiinnityskohdan puolelta, jotta kiinnityskohtaan ei kohdistuisi rasitusta. Kuivaa hiukset aina hiustenkuivaajalla, ei liian kuumalla puhalluksella, koska se saattaa heikentää liitoskohdan pysyvyyttä, lopuksi on hyvä puhaltaa hiuksia vielä viileällä ilmalla. Kosteus saattaa heikentää kiinnityskohdan pysyvyyttä. Älä koskaan mene nukkumaan märillä hiuksilla! Nukkumaan mennessä hiukset on hyvä letittää kevyeksi letiksi, tällä estetään takkuuntumista.

SOKEROINTI

Ulkonäkö keskeisyyden ja uusien kauneusihanteiden seurauksena, ihokarvojen poisto tietyiltä kehonosilta on tullut tavanomaiseksi sekä miesten että naisten keskuudessa. Teemme sokerointeja koko kehon alueelle: kasvot, kädet jalat, selkä, brasilialainen sekä myös bikinilinjan muotoilua. Sokeroinnilla iho pysyy sileänä viikkoja. Ylläpitoväli on noin 3-6 vkoa. Säännöllisellä sokeroinnilla ihokarvan laatu ja kasvu heikkenee ja ihokarvoista tulee yhä huomaamattomampia, pehmeämpiä ja vaaleampia. Minimipoistopituus on n. 5mm. Liian lyhyt karva saattaa vaikeuttaa poistoa ja aiheuttaa heikon poistotuloksen. Pitkän, jopa luonnollisen karvoituksen voi lyhentää poistomenetelmään sopivaksi. Vaikka ensimmäinen poisto kerta ei olisi maailman mielyttävin kokemus, hoitokertoja toistettaessa sokerointi muuttuu yhä kivuttomammaksi ihokarvan kasvun heiketessä. Tämä edellyttää ettei karvoja ajeta höylällä käsittelyjen välissä. Sokeroinnissa karva poistetaan myötäkarvaan toisin kuin vahauksessa mikä tekee sokeroinnista kivuttomamman ja vähemmän ihoa ärsyttävän menetelmän!