RIPSIENPIDENNYS – Ripsienpidennykset on loistava valinta Sinulle, joka haluat olla aina huollettu tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Studio Glamourissa ripset suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta). Pituusvaihtoehdot 7 mm:st 16 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman. Pidennyksestä saa joko hyvin luonnollisen tai näyttävän. Luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jollaisen hän haluaa. Ripset liimataan omien ripsien tuuheuden mukaan.

Tarjoamme Pro-, Junior- ja Trainee-tason klassisia ripsipidennyksiä sekä volyymiripsiä. Ripsiteknikon osaamistaso on huomioitu palvelun hinnassa.

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsitekniikoilla hyvin hallussa.

Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista ja haluat mahdollisimman tuuheat ripset. Sinulla on haastavat ripset tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä.

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset ja volyymit). Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa, työskentely on itsenäinen. Ajankäyttö on Pro-tason tekijään verrattuna pitempää.

Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti.

Trainee-tason ripsiteknikko on alalla toimiva opiskelija, joka harjoittelee ripsipidennystekniikkaa. Työskentely on hitaampaa kuin Junior-tason ripsiteknikolla. Trainee-tason ripsiteknikko saa tarvittaessa apuja liikkeessä ripsikouluttajalta. Trainee-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Ajankäytössä on kehitettävää.

Suosittelemme Trainee-tason ripsiä asiakkaille, joille riittää ripsien kevyempi täyttö. Mikäli toiveissasi on mahdollisimman tuuheat ripset, suosittelemme Junior- ja Pro-tason ripsiteknikkoja.

Studio Glamourissa kiinnitetään erityistä huomiota merkin laatuun ja turvallisuuteen.

Yksi tärkeimmistä periaatteista on se, että Studio Glamour kouluttaa ripsitekniikoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitotiloissa. Glamour Lashes -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumisen lopullisesti siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Studio Glamourin ripsiteknikot on koulutettu tekemään ripsienpidennykset oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.

Studio Glamourin ripset tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta.

Ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä. Studio Glamourin käyttämät ripset ovat synteettisiä yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät oikeilta ripsiltä.

Studio Glamourin ripsien elinkaari.

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Studio Glamourin ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseen kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Silmissä on koko ajan ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Suosittelemme käyntiä ripsitekniikkosi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Studio Glamourissa käytetään vain huippulaatuisia Glamour Lashes tuotteita.

Studio Glamourin käyttämät ripset ovat huippulaatuisia ST Glamour Lashes synteettisiä, yksittäisiä ripsiä. Ripsikuidut ovat laadukasta polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita. Studio Glamourissa käytetään myös vain laadukkaita ST Glamour Lashes liimoja . Meidän valikoimastamme löytyy neljä erilaista liimaa, ultravahvasta herkille silmille tarkoitettuun liimaan sekä allergikoille tarkotettua erikoisliimaa.

Ennen ripsienpidennyksiä:

· HUOM! Ei akrylaattiallergisille, psoriasis-, ekseemapotilaille, kemoterapiassa käyville tai muille, joilla on runsasta karvanlähtöä aiheuttavia sairauksia.
· Jos olet ottanut kestopigmentointeja silmien alueelle, ihon tulee olla täysin parantunut ennen pidennykseen tuloa.
· Ota piilolinssit pois ennen laittoa.
· Tule mieluiten ilman silmämeikkiä, puhtain ripsin (laittotakuu tällöin 1vko) tai ainakin ilman vedenkestävää ripsiväriä.
· Huomioi, että ripsien kastelua ei suositella seuraavaan 48 tuntiin (suihku, sauna, hikoilu, kuumat höyryt, rusketushoidot), myös silmien meikkaus olisi hyvä pitää minimissä tänä aikana.

Ripsipidennyksillä on 1 viikon takuu (ei koske pikahuoltoja), jonka aikana huomataan mikäli liima ei ole kiinnittynyt kunnolla ja ripset tippuvat ennenaikaisesti pois. Jotta takuu olisi voimassa on ripsiä tultava näyttämään viikon sisällä laitosta tai huollosta. Jos ripsissä on meikkiä ennen pidennysten laittoa, emme voi taata ripsien pysyvyyttä. Huomioithan, että kesällä ripsien pysyvyyteen voi vaikuttaa myös korkea ilmankosteus.

Kotihoito-ohje

Vältä ripsien kastumista, jotta liima ehtii kuivua läpikotaisin. Vältä: suihkua, silmien pesua, saunaa, höyrysaunaa, kylpemistä, uimista, silmämeikin käyttöä, voiteiden käyttöä silmien alueelle, piilolinssinesteitä, hikistä liikuntaa sekä silmien ylimääräistä koskettelua. Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä, etteivät ripsesi sotkeennu kuivumisen aikana. Pidä käynnit saunassa minimissä, koska alituinen kuumuus ja höyry voivat aiheuttaa liimasiteen heikkenemistä. Vältä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset. Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman. Käytä sen sijaan vettä ja ripsille kehitettyä vaahtoa. Ripsiä pitäisi pestä oikeilla ripsienpidennyksille tarkoitetuilla puhdistusvaahdoilla (pitää silmät ja luomet terveinä ja antaa tilaa kasvaa uusiutuville ripsille sekä desinfioi silmän aluetta). Rasva, lika ja hiki myös rikkovat liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät huonommin. Ethän käytä ripsiväriä. Tulethan huoltoon puhtailla ripsillä (meikki ja lika vaikuttaa liiman tarttumiseen ja pysyvyyteen) Älä käytä vanupalloja tai -lappuja, koska niiden kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan. Ole varovainen, äläkä hiero silmiäsi liiallisesti. Silmäripsien normaali kasvukausi on n.60-90 päivää, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydennystä korvaamaan pudonneet ripset. Ripsipidennysten pysyvyys on hyvin yksilöllistä.