TÄYTEAINEHOIDOT – Ihon ryppyjen häivyttämiseen, huulien täyteläistämiseen ja kasvojen muokkaukseen.

Studio Glamour tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja laadukkaan tavan vähentää kasvojen ryppyjä sekä saada täyteläisemmät ja näyttävämmät huulet.

Meillä tekee täyteainehoidot koulutettu esteettinen sairaanhoitaja.

Studio Glamourissa on käytössä Stylage ja Revolax tuotesarja. STYLAGE on nykyaikainen Ranskassa kehitetty täyteaine. Täyteaineen ainutlaatuisuus perustuu erityiseen valmistusprosessiin, joka taas perustuu uusimpiin alan tieteellisin -ja mikrobiologisiin tutkimuksiin. Stylage on täyteaine, joka sisältää ”verkkoa” muodostavaa hyaluronihappoa. Korkeat laatuvaatimukset takaavat sen turvallisen ja tehokkaan käytön.

REVOLAX on korkealaatuinen hyaluronihappo-täyteaine joka on kehitetty Etelä-Koreassa. Revolax sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa joka on puhdas ja joka on optimoitu yhteensopimaan ihmisen ihokudoksen kanssa.

Ennen täyteainenhoitoa:

*Vältä tulehduskipulääkkeitä ja Omega-3/kalaöljyvalmisteita 1-2 viikkoa ennen hoitoa sekä heti hoidon jälkeen.

*Jos sinulla on ollut herpes, on estolääkitys aloitettava ennen toimenpidettä.

*Vältä alkoholia 24h ennen ja jälkeen hoidon.

Vasta-aiheet: Alle 18 vuoden ikä, Raskaus tai imetys, autoimmuunisairaudet, tulehdus tai ihosairaus huulissa, Roaccutan-kuuri tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6kk, veren hyytymiseen vaikuttava sairaus tai lääkitys aktiivinen herpes, keloiditaipumus.

Kauanko täyteainehoidon vaikutus kestää? Vaikutusaika on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttaa hoitoalue, aineenvaihdunta, tupakointi, ihon kunto, pistostekniikka, elämäntavat ja lääkitykset. Ensimmäisellä hoitokerralla täyteaine poistuu yleensä nopeammin, kuin seuraavilla kerroilla. Täyteaineen vaikutus kestää 6-12 kuukautta käyttöalueesta ja käytetyn aineen koostumuksesta riippuen.