FIBROBLAST PLASMALIFTING- uusi ihoa kiinteyttävä hoitomenetelmä 

Fibroblast Plasmalifting on uusi ihoa kiinteyttävä hoitomenetelmä, joka auttaa moniin kasvojen ongelmiin. Hoito on hellävarainen ihokudokselle ja lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta. Hoidon vaikutus kestää ihossa 2 – 5 vuotta.

Kasvojen lisäksi Fibroblast Plasmaliftin -menetelmä sopii erinomaisesti muillekin ihoalueille, joissa on tarvetta ihon kiinteyttämiseen, esimerkiksi vatsan ja leuan alueille.

Tulokset verrattavissa leikkaukseen

Fibroblast Plasmalifting on kosmeettinen hoito, jossa käytetään plasmaa, ionisoitua kaasua, joka kiinteyttää ihoa ilman leikkausta.

Uusi vallankumouksellinen hoitomenetelmä auttaa elvyttämään ihon luonnollisia kollageenin tasoja, hyaluronihappo ja fibronektiiniä, joita tarvitaan nuorekkaan näköisen ihon kannalta.

Fibroblast Plasmalifting -käsittelyn aikana plasmakynän kärjen ja potilaan ihon väliin muodostuu sähkökaari, jota kutsutaan myös plasmavaloiksi. Hoidon avulla kohdennetut kudokset kiristetään aiheuttamatta vahinkoa ympäröiville alueille tai syvemmille ihokerroksille. Tämä kudoksen vetäytyminen ja kiristäminen antaa tuloksia, jotka ovat verrattavissa invasiiviseen leikkaukseen.

Hoito lähes kivuton

Hoito on hellävarainen ihokudokselle ja lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta. Vaikka plasmakynä ei kosketa ihoa, hoitolaitteen salama luo pienten pisteiden muodostaman verkon, joka saa aikaan ihon supistumisen ja kiinteytymisen. Hoidon jälkeen ihon annetaan parantua rauhassa 5 – 7 päivää. Tämän jälkeen ihosi näyttää jo heti kiinteämmältä!

Hoito aina yksilöllinen

Ensimmäinen hoito tehdään hoitolaitteen alhaisimmalla teholla, jolloin selvitetään, miten iho reagoi hoidolle. Turvotus hoidon aikana ei saa nousta yli 50 prosentin. Alhaisemmalla teholla työskenneltäessä estetään myös se, että ei aiheuteta vahinkoa syvemmille ihokerroksille. 

Hoidon jälkeen iho alkaa punoittaa ja turvota ja ihon pinnalle muodostuu rupi, jonka paraneminen kestää noin viikon. Jonkinlaista epämukavuutta ja kipua saattaa olla toimenpiteen aikana ja hoidon jälkeenkin. Jos työskennellään liian korkealla teholla, niin iholle muodostuu kuoppia ja punaisuutta, jotka saattavat kestää iholla 6 kuukauden ajan.

Milloin lisähoitoon?

Viikon jälkeen hoidosta ihoa saa jo meikata ja hoitaa normaalisti. Hoidettu alue tulee suojata auringolta 1 – 2  kuukauden ajan. Riippuen hoidettavasta alueesta, ihon löysyydestä ja yksilöllisestä vasteesta hoitoon, lisähoito saattaa vielä olla tarpeen. Hoito voidaan uusia noin 6 – 8 viikon jälkeen, jotta saavutetaan parhaat tulokset.

OLAPLEX-käsittelyt hiuksille

Olaplex_3Olaplex on uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä sekä korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex siis ehkäisee vaurioitumista ja vahvistaa hiuksia. (Lisätietoa uutuuksista kohdassa ”Palvelut”)

LPG-hoidot vartalolle ja kasvoille

Liftmassage_pic1Esteettisissä hoidoissa LPG menetelmällä voidaan tehokkaasti ja riskittömästi vähentää muhkuraista selluliitti-ihoa, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan poistuminen soluista paranee ja sen seurauksena kudos silenee.

LPG -hoidolla on myös tutkitusti ANTI-AGE EFFECT eli sillä on myös ikääntymistä hidastava vaikutus. LPG -hoidon avulla voidaan luonnollisesti ja nopeasti taistella ikääntymistä vastaan lisäämällä kollageenin tuotantoa ihossa. Se elvyttää sidekudosta ja uudistaa ihoa tehokkaasti.

GLAMOUR BROWS

Glamour Brows

Glamour Brows

Huolitellut kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Glamour Brows on aivan uudenlainen stailaustekniikka kulmakarvoille. Nyt kaikilla on mahdollista saada juuri sellaiset kulmakarvat mistä olet aina unelmoinut.

ETERNAL GOLD Anti-age Kultakasvohoito

Kultaa sisältävät tuotteet on suunnattu luxusta kaipaavalle itseään hemmottelevalle aikuiselle. Kultakasvohoito tarjoaa aikuiselle iholle sen kaipaaman uudistavan ja kiinteyttävän vaikutuksen ja sekä hohdokkuutta ja ylellisyyttä. Hoito elvyttää kasvojen ja kaulan ihoa, lisää soluaineenvaihduntaa sekä kiinteyttää ja silottaa ihoa. Hoidossa käytetyt tuotteet sisältävät proteiineja, lipidejä, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on ihoa uudistava vaikutus.

Ripsiseerumi FEG on mahtava uutuus!

Terveellinen, ravitseva ja lääkeaineton seerumi, joka todella toimii! FEGin käytön aikana voit nauttia myös pidennysten eduista ja samalla huolehtia luonnon ripsistäsi. FEG antaa ripsille tukea ja ehkäisee niiden murtumista. Pidemmät, paksummat, runsaammat ripset luovat vahvemman pohjan ripsienpidennysten laittamiselle.