LPG-HOIDOT

LPG-hoito on alipaineella tapahtuvaa imurullaus-hierontaa, jota voidaan käyttää sekä pehmytkudos-terapiassa, että esteettisissä vartalohoidoissa. LPG-hoito kiihdyttää kudoksen verenkiertoa, nestekiertoa, aineenvaihduntaa sekä muokkaa sidekudosta. LPG-terapia elvyttää myös rasvasolujen aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä. LPG-hoidot sopivat myös erinomaisesti urheilijoille ja kuntoilijoille sekä ennaltaehkäisyyn että palautumiseen ja syntyneiden vammojen hoitoon. Esteettisiä LPG-vartalohoitoja on tarjolla maailmanlaajuisesti. Hoitoja tarjotaan joka päivä yli 200 000:lle ihmiselle, yli 122 maassa. Maailman johtavat lääkärit, sairaanhoitajat, fysioterapeutit, personal trainerit ja kosmetologit suosittelevat LPG-hoitoa.

LPG-hoitojen avulla voidaan tehokkaasti ja riskittömästi muokata vartaloa. LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. Rasvakudoksen hoidossa hoitosarjojen aikana kokonaan hajotetut rasvasolut eivät palaa, sillä keho ei muodosta uusia rasvasoluja 7 ikävuoden jälkeen, kuin vain harvoissa, nk. elefanttitaudiksi kutsutuissa tiloissa. Jäljelle jäävien rasvasolujen kyky kasvattaa kokoaan säilyy ennallaan, mutta hyvien elämäntapojen noudattaminen hoitosarjan jälkeen auttaa pitämään saavutetut tulokset.

LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Jokainen hoitokerta vaikuttaa solumuistiin parantaen rasvasolun aineenvaihduntaa. Toisin kuin moni muu rasvakudoksen hajottamiseen tähtäävä hoitomuoto. LPG-menetelmällä vapautunut rasva-aines vapauttaa energiaa pääosin kehon lihasten käytettäväksi. Vapautunut rasva-aines ei rasita maksaa tai kerry sisäelinten ympärille, mikä tekee LPG:stä luonnollisen, tehokkaan ja turvallisen hoitomuodon. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ihon pinta tasoittuu sekä nesteet ja turvotus vähenevät hoidon myötä.

LPG-Lipomassage, 40 min
Hoito kiihdyttää rasvasolujen aineenvaihduntaa ja aktivoi rasvakudoksen vähentymistä. Hoitaja valitsee sopivan tekniikan riippuen siitä, mistä kehon kohdasta kiinteytystä haluaa: käsivarsista, vatsasta tai pakaroista. LPG hoidot tasoittavat selluliittia, kiinteyttävät, muotoilevat ja hoikentavat vartaloa sekä vähentävät rasvakudosta.

LPG hoito on myös askel kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Rentouttavaa käsittelyä seuraa välittömästi hyvä olo, mutta pidemmän hoitojakson jälkeen koko elimistöä aktivoivan LPG hoidon vaikutukset heijastuvat koko elämänlaatuun: uni syvenee, stressi vähenee ja yleinen vointi paranee. Tervetuloa kokeilemaan hoitomuotoa, joka on miellyttävä ja uskomattoman tehokas!

LPG käytetään kokovartalokäsittelynä tai osahoitona pienellekin ongelma-alueelle. Hoitosarjaksi suositellaan 6-15 kertaa / 1-2 x vko. Kun hoitotavoitteet on saavutettu, ylläpitohoitoa jatketaan oman tarpeen ja halun mukaan (yleensä 1-2 x kk).